2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolaylık bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir pusattır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne harbi oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında işlem adımları çoklukla şunları ciğererir:

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen zemin faktör bapnın tehlikee peklik seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en şayeste hediye politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Merdivenin kapısının hariçya sevap açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını katkısızlar.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda Yangın Kapısı insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara normal olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Kuruluşda mevcut insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık tuzakıyoruz.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Report this wiki page