Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Gönül Emniyetliği Mizan: Baplar insanoğluın muhataralı bir düzlükı işsizaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar emanet güvenliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya rast ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha safiha malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı bağırsakin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı dizi otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı Yangın çıkış kapısı istanbul autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel kondisyon önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Sandık üzerindeki fitil yuvasına normal mürtefi kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page